ChemDry Wil Bohnen

Thijs Glorieusstraat 11

Oosterhout

0162 - 49 91 97

Uw wensen en onze Methode's


Onderhoudsreiniging

Onderhoudsreiniging met The Natural

Eenvoudige en snelle methode met een optimaal visueel resultaat. Ons reinigingsmiddel wordt opgesproeid en met een katoenen bonnetpad wordt de vervuiling verwijderd.

Ideaal voor periodiek onderhoud of licht vervuild tapijt. We passen dit vaak toe in combinatie met een onderhoudsschema waarbij een onderhoudsreiniging afgewisseld wordt met (roterende) sproeiextratie.

Daarnaast wordt deze methode door ons ook toegepast in ruimtes waar het inzetten van grotere machines niet mogelijk of wenselijk is.


Sproei extractie reiniging

Sproeiextratie met The Natural

Ons reinigingsmiddel  wordt onder lage druk tussen de vezels van het tapijt aangebracht. Door de koolzuurbelletjes wordt vuil losgemaakt, naar boven gestuwd en weer opgezogen.

Dit is een intensievere reiniging dan de onderhouds reiniging en is nodig bij tapijt dat al een langere periode niet is gereinigd. We passen deze methode toe als het tapijt door de constrcutie of locatie niet gereinigd kan worden door roterende sproei extractie.

Deze methode wordt, afhankelijk van uw wensen en de eisen van het tapijt, in een onderhoudsschema gecombineerd met een onderhoudsreiniging


Roterende sproei extractie reiniging

Roterende sproeiextractie

In tegenstelling tot de sproei extractie hierboven wordt door de ronddraaiende bewegingen het koolzuur extra geactiveerd.

Diep en vast genesteld vuil wordt beter verwijderd. Zwaar vervuild tapijt krijgt weer een mooie uitstraling en een platgelopen pool kan zich weer oprichten.


Roterende sproeiextractie met Truckmount

Dit is de meest intensieve methode van tapijtreiniging. Waar tapijt het zwaar te voorduren heeft (zoals zeer intensief belopen ruimtes, zeer zware vervuiling, kantines enzovoort) biedt deze reinigingsmethode een uitkomst.

Het zwaarst vervuilde tapijt wordt weer schoon, is snel droog en klaar voor gebruik. De korte droogtijd remt de groei van bacteriën, huisstofmijt en schimmels. De komt mede doordat een Truckmount de grootste zuigkracht kan genereren.


Meubelreiniging

Meubelreiniging met The Natural

Het koolzuurhoudende reinigingsmiddel van Chem-Dry leent zich ook uitstekend om gestoffeerd meubilair te reinigen.

Stof, vet van haar en handen en uitwerpselen van huisstofmijt worden verwijderd, waardoor uw meubilair weer mooi, fris en schoon wordt.

Tevens hebben we in ons assortiment speciale reinigers om de zwarte plekken op de hoofdsteun en armleuningen schoon te maken.


Leder reiniging

Ook voor het reinigen van lederen meubelen hebben we diverse producten in het assortiment.

De diverse soorten leder hebben hun eigen producten en behandelingen nodig.

Na afloop van de reiniging krijgt u advies over het onderhoud dat u zelf kunt doen.


Vlekverwijdering

Vlek verwijderen is ook de Kunst van ChemDry Wil Bohnen

Een vlek midden op uw tapijt is buitengewoon storend. et maakt niet uit of dit in uw woonkamer op op het werk is, u wilt dit gewoon verwijderd hebben.

Gelukkig hebben weallerlei speciale middelen en de kennis om tal van vlekken te verwijderen.

Denk dan onder andere aan vlekken van koffie, thee, make up, lijm, vet, olie, bloed, verf, limonade en wijn.


Brandvertragend impregneren

Stofferingen in (openbare) gebouwen dienen vaak brandvertragend behandeld te worden. We kunnen de stoffen voor u reinigen en vervolgens impregneren met brandvertragende middelen.

Na afllop van de werkzaamheden ontvangt u een certificaat van behandeling om aan te tonen dat de stoffering brandvertragend is behandeld. In geval van brand zullen de stoffen dan niet bijdragen aan de uitbreiding van het vuur.